הדור החדש של הפיצות משנה את חוקי המשחק
כל מה שמתחשק לכם לארוחת ערב זה פיצה איטלקית אמיתית? החברים בדרך ולא התארגנתם על כיבוד?
הילדים מוכנים לאכול רק פיצה מרגריטה מבצק פריך? אם בעבר מיהרתם להזמין משלוח פיצה או הסתפקתם בפיצה מופשרת סטנדרטית, היום כבר אפשר ליהנות מהדבר האמיתי בלי לצאת מהבית.
פיצה אותנטית ללא רכיבים משמרים
מאיפה הכל התחיל? אי-שם במאה ה-16 כשמגלי העולם הגיעו לפרו וגילו את הפרי חדש – העגבנייה. אחרי שהבינו כי טוב, נדדה העגבנייה עד לאירופה ומצאה בית חדש באיטליה. כאן, השילוב שבין קמח איכותי, רוטב עגבניות טרי וגבינת מוצרלה מותכת יצרו את המאכל האיטלקי האולטימטיבי. ושכשעושים אותו נכון מקבלים ארוחה חלבית מזינה וטעימה.
זאת בעצם המטרה של דונה איטליה, להזכיר לנו את השורשים האמיתיים של הפיצה. לכן, אנחנו משתמשים ברכיבים טבעיים שמקורם ב איטליה, ומכינים רוטב עגבניות איכותי שהוא 100% Pulpa Rustica. ואחרי שהכנו את הבצק ומרחנו מעליו את הרוטב הטרי אנחנו דואגים לפזר 100% גבינת מוצרלה איטלקית. ולכל זה מוסיפים גם שמן כתית מעולה.אצלנו לא תמצאו חומרים משפרי טעם או חומרים משמרים, ובוודאי שלא תוספת סוכר.
בצק איכותי ושיטת אפייה עיוורת
פיצה טעימה מתחילה קודם כל מהבצק. זה הבסיס, ואם הוא טוב – אתם כבר בדרך הנכונה לקבלת פיצה ביתית איכותית. בדיוק בגלל זה, אנחנו בוחרים בקפידה את מרכיבי הבצק שלנו, ומשתמשים רק בקמח פרמיום מסוג 1 עם Granito וכמות שמרים מינימלית. וכדי לוודא שהערך התזונתי של הפיצה יהיה גבוה, הוספנו לבצק שלנו גם סיבים המסייעים בעיכול.
את הבצק אנחנו מניחים ל-24 שעות כדי לאפשר לו לתפוח וליצור את הטעמים הייחודים לו. אבל זה עוד לא הכל! כדי להשיג את הטעם הייחודי שלנו, אנחנו משתמשים בתנורים מסורתיים המוסקים בעצים שמעניקים לפיצה את הארומה המיוחדת שלה. מיד לאחר מכן הפיצות עוברות תהליך של הקפאה עמוקה בטמפרטורה של 45 - מעלות ונארזות באריזות בודדות. כל מה שאתם צריכים לעשות בבית זה להוציא אותן מהמקפיא ולאפות שלוש דקות בלבד.
טכנולוגיית אפייה על אבן – גם בבית
נכון, פיצה קפואה אפשר להכין גם בתנור רגיל. גם את הפיצות שלנו אפשר להכין בתנור הביתי, אבל אנחנו שואפים ליותר. לפיצה אמיתית, דומה לזאת שמריה קרולינה מלכת נאפולי אכלה במאה ה-18 או לפיצה שמרגריטה, מלכת איטליה (כן, אותה מרגריטה), הזמינה במיוחד מרפאל אספוזיטו, האופה המומחה של נאפולי במאה ה-19.
לכן, יצרנו תנור אבן קטן איכותי ומרהיב ביופיו,אותו ניתן להניח בקלות על השיש או על הדלפק בבית, וכל שדרוש הוא שקע חשמל זמין. תנור זה כולל תא אפייה עם משטח אבן והוא יכול להגיע עד ל 400 מעלות. כל מה שאתם צריכים לעשות זה להפשיר את הפיצה, להכניס לתנור ותוך שלוש דקות בלבד תוכלו לראות איך נוצר הקראסט המדויק שאתם אוהבים כל כך והטעם המדהים של איטליה אצלכם בבית.
מסלול משולב בדרך לפיצה אותנטית
אז איך מכינים פיצה ביתית איכותית ומזינה? אנחנו מציעים מסלול ייחודי ונוח שמספק לכם כל מה שאתם צריכים כדי להכין פיצה בתנור בבית או במשרד.המנוי שאנחנו מציעים כולל 5 או 10 פיצות בחודש וכמובן, את מוצר הדגל שלנו – תנור פיצה מקצועי איכותי ונוח לשימוש. אתם בוחרים את מועד המשלוח המועדף עליכם, כאשר המנוי הוא ללא התחייבות, עם אפשרות ביטול ברגע שתרצו( 30 יום התראה מראש. חודש אספקה נוסף ). רוצים לקבל פרטים נוספים? – צרו איתנו קשר ! אנחנו תמיד שמחים לדבר על הפיצות שלנו. בתיאבון!